Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Sokat gondolkoztunk rajta, hogy ha egy mondatban kellene megfogalmazni mi hívta életre ezt a webáruházat akkor mi lenne az. De csak három szó kavargott a fejünkben amivel leginkább el tudjuk mondani.

„Szenvedélyesen, természetesen, egészségesen” – ez az a három szó ami számunkra sokkal többet jelent.

Szenvedélyesen:  A szenvedélyesen szó jelentése az értelmező szótár szerint „szerfölött, mindennél jobban, mindent vállalva”.

Természetesen: Tudatos gazdiként számunkra alapelv, hogy kedvenceink kizárólag csak természetes dolgokkal találkozhatnak. Legyen ez táplálék, táplálékkiegészítő, kozmetikum stb. Ezért webáruházunkat is úgy álmodtuk meg, hogy kizárólag csak természetes összetevőkből álló termékek kerülhetnek a választékba.

Egészségesen:  Úgy gondoljuk, hogy ha szenvedélyesen, kizárólag természetes összetevőkből álló termékeket kapnak kedvenceink akkor annak az lesz az eredménye, hogy egészséges, boldog, kiegyensúlyozott négylábú családtagunk lesz. 

Csapatunk azon munkálkodik nap, mint nap, hogy olyan termékekkel töltsük fel az áruházat amelyek átmennek tesztjeinken és megfelelnek filozófiánknak.

ZooCity, Szenvedélyesen - Természetesen - Egészségesen

Keresés