Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fipromax kutya spot-on L-es 20-40kg

Ár:
2.240 Ft (1.764 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bolhák és kullancsok okozta fertőzés gyógykezelésére és megelőzésére. a készítmény alkalmas továbbá tetvek, ragadozó atkák elleni védekezésre és bolha okozta allergiás bőrgyulladás kezelésére és megelőzésére. Segítséget nyújt a rühatkák által okozott fertőzöttség leküzdésében. Hatékony a Lyme betegség vektora, az Ixodes ricinus ellen is.

4, Ellenjavallatok:

  • A készítmény 8 hetesnél fiatalabb és/vagy 2 kg-nál kisebb testtömegű kutyakölykökön nem alkalmazható!
  • Nem alkalmazható beteg (szisztémás betegségben szenvedő, lázas) ill. lábadozó állatoknál!
  • Nyulakon TILOS alkalmazni, mert súlyos mellékhatásokat és elhullást is okozhat!
  • Ezt a terméket speciálisan kutyáknak fejlesztették ki. Macskáknál nem szabad használni a túladagolás veszélye miatt!

 Mellékhatások:

Ha a készítményt a kutya lenyalja, rövid ideig nyálzást figyelünk meg, amit leginkább a vivőanyag okoz. Rendkívül ritkán az applikáció helyén átmeneti bőrirritáció (a bőr elszíneződése, szőrhullás, viszketés, kipirosodás) alakulhat ki. Kivételesen nyálzás, átmeneti idegrendszeri tünetek (hiperesztézia, depresszió), viszketés, szőrhullás, hányás és légzőszervi tünetek fordulhatnak elő. A termék túladagolása kerülendő.
Ha súlyos nem kívánatos hatást vagy egyéb, ebben a használati utasításban nem szereplő hatásokat észlel, értesítse erről a kezelő állatorvost!

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 24.
Szállítási díj: 990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A helyes alkalmazásra vonatkozó javaslat:

  • Tartsuk a tubust a hegyével felfelé, majd csavarjuk le a kupakot. A gerincvonal mentén, a lapockák között hajtsuk szét a szőrt, hogy a bőr láthatóvá váljék. Helyezzük a tubus hegyét közvetlenül a bőrre és nyomjuk meg a tubus hasát többször. Nagyobb testű kutyáknál a gerincvonalon több helyre applikáljuk a tubus tartalmát, hogy elkerüljük az oldat lecsurgását. Csak olyan helyre applikáljuk a készítményt, ahonnan azt az állat nem tudja lenyalogatni.
  • El kell kerülni, hogy a készítmény az állat szemébe vagy szájába jusson.
  • Fontos a pontos adagolás betartása.
  • Havonta történő kezelés ajánlott olyan területeken, ahol a bolhával illetve kullanccsal a fertőződés veszélye nagy, ha a kutya bolhaallergiás illetve hipoallergén és lágyító samponokkal gyakran fürdetett kutyák esetében. Azokon a területeken, ahol kisebb a bolhákkal történő fertőzősdés veszélye és nem fordul elő kullancs, a készítmény használata két-három havonta elég.
  • Sarcoptes scabiei var. canis okozta rühesség gyógykezelésére többszöri ismételt kezelés szükséges.
  • Két kezelés között legalább négy hétnek kell eltelnie, mivel a készítmény ártalmassága nem igazolt ennél rövidebb időközönként való alkalmazás esetén.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés